Nyheter

Intershare.no, 2.Oktober 2013
Fosen Maskinutleie tegnet Silverstepavtale.
«Fosen Maskinutleie fra Brekstad i Ørland Kommune ble vår første nye kunde i oktober. Silverstep aksessavtale ble signert på den første dagen i oktober. Systemoppsett og opplæring starter en av de nærmeste dagene. Med to nye Silverstep kunder i Trøndelag området på en liten uke, og noen andre nye forespørsler den senere tid, kan det se ut til at Trøndelag kan bli et spennende området for Silverstep i tiden fremover.»

Programvarehuset Intershare har levert egenutviklede utleie/salg- og ressursstyringsløsninger for ulike bransjer siden 2001.
I tillegg til salg av selskapets løsninger, tilbys også konsulentbistand, opplæring, driftstjenester, webløsninger, integrasjon til 3. partløsninger og systemforvaltning av produktene.
Opplæring er allerede igang, og vi tror dette samarbeidet vil gi oss en stor fordel i tiden som kommer. Vi gleder oss!

Fosna-Folket, Fredag 2.August 2013
20.000,- Kroner til maskinutleiefirma? 

«Fosen Maskinuleie AS ved Mads Mikkelhaug søker næringsfondet i Ørland kommune om tilskudd til oppstart av ny bedrift og investeringer i maskiner/utstyr. Saken skal opp i formannskapsmøte 8.August. Firmaet er etablert på Mikkelhaug gård og forretningskonseptet er utleie av maskiner og utstyr. Rådmannen innstiller på at Ørland formannskap skal bevilge 20.000,- kroner i tilskudd.»
Søknaden ble innvilget.